در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
بنام خدا

سلام

بنده یک کارافتاده کلی ومدام عمرتامین اجتماعی میباشم

حدود هفت ساله که بعلت بیماری صعب والعلاج جسمی حرکتی حاد بنام پرونوروپاتی  جسمی حرکتی میتلا شده وخانه نشین شدم . اما تاحالا نمیدانستم که برای بیماری خاص باید چکار کنم واز کجا اقدام نمایم اسم  بیماری حقیر پرونوروپاتی حاد میباشد . میخاستم درصورت امکان لطفا راهنمایی کنید که چگونه میتوانم اطلاع کسب کنم که آیا بیماری حقیر یک بیماری خواص میباشد یا خیر

باکمال تشکر جعفرساوری
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

 بیماری های خاص عبارتند از: هموفیلی، تالاسمی، پیوند، MS و دیالیز.برابر مقررات موجود، فقط این بیماری ها در زمره بیماری های خاص قرار دارند.