در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

ماشین من به علت نقص فنی در کنار خیابان که پارک ممنوع و توقف ممنوع هم نبوده پارک بود و همین که کاپوت را دادم بالا خودرویی از عقب به ماشین من زد و کاپوت هم با سرم برخورد کرد مقصر یا مقصرین حادثه چه کسانی هستند
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... در صورتیکه پارک کردن شما موجب سد معبر نبوده باشد میتوان طرف مقابل را به علت عدم توجه به جلو بمیزان صد درصد مقصر تشخیص داد.