در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید.

من شغل آزاد دارم با جواز کسب و...میخواستم بیمه کنم فقط سوال داشتم که چه بیمه ای ب نظر شما خوبه،تامین اجتماعی با دفترچه بیمه یا شرکت های بیمه ای واسه بیمه عمروبازنشستگی و دفترچه درمان هم سلامت بگیرم.

جواب بدید ممنون میشم.درآمد هم یک و پونصد تا دوتومن حساب کنید البته بجز قسط و کرایه و....
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

برای اینکه بتونیم شما رو بهتر راهنمایی کنیم باید ازتون یه سری اطلاعات داشته باشیم.

آیا تابحال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتین؟

مجرد هستین یا متاهل؟

بیمه مورد نظرتون رو برای چه موردی نیاز دارین؟پوشش درمانی؟بازنشستگی،یا هر دو؟

لطفا از قسمت دیدگاه به پرسش های زیر پاسخ بدین تا بتونم پاسخ تون رو با درصد خطای کمتری خدمت تون بدم.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

یا تجدید احترام