در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (160 امتیاز)
باسلام.

طبق ماده ۷۵ قانون تامین اجتماعی بیمه شده ای که ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل از وقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشد در صورت از کارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری از کارافتادگی کلی غیر ناشی از کار ماهانه را خواهد داشت.یعنی منظورسازمان ازاینکه  بیمه شده حداقل حق بیمه یکسال کار روپرداخت کرده باشه همان بیمه اجباری است یاشامل بیمه اختیاری ومشاغل ازادهم میشود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

فرقی در نوع بیمه نمی کند مشمول بیمه اجباری - بیمه اختیاری و بیمه حرف و مشاغل آزاد 18 درصد و کلیه بیمه شدگان توافقی و بیمه شدگان خاص دارای قرارداد از کارافتادگی میباشد.