در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

چند روز پیش داخل خودر خود نشسته بودیم و اتومبیل در حال ایست کامل و خاموش بود که یک اسب سوار با خودرو ما برخورد کرد و اسب سوار از روی اسب به زمین پرتاب شد و از ناحیه کتف دچار دررفتگی شدید مامور راهنمایی رانندگی که در صحنه برای کشیدن کروکی حاضر شد از مقصر بودن صد در صد اسب سوار گفت ولی امروز که برای مراجعه کروکی به راهنمایی مراجعه نمودم من را مقصر اعلام نمود بود و داخل کروکی توضیح داده بود که خودرو در حال گردش به چپ بوده که با اسب برخورد کرده درصورتی که خوررو کاملا متوقف و خاموش بود

به نظر شما اعتراض در مورد کروکی فایده دارد ؟
توسط (100 امتیاز)
باسلام در صورتی که گردش به چپ نداشته اید نحوه چگونگی برخورد اسب سوار با خودرو را توضیح دهید تا راهنمایی کنم ازچه ناحیه ای به خودرو برخورد کرده؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... جهت اعتراض به کروکی می بایست از طریق شورای حل اختلاف تقاضای بررسی موضوع توسط هیئت سه نفره کارشناسی داشته باشید و هزینه ی آن را نیز بپردازید و این هیئت نیز با توجه به شواهد و مستنداتی که شما میتوانید ارائه دهید که ادعای شما را اثبات کند میتوانند اظهار نظر نمایند. لکن در صورتیکه امکان اثبات موضوع برای شما وجود دارد اقدام بی اثر نخواهد بود.