در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام وعرض ادب،سوالی که من داشتم درمورد مرخصی و بیمه دوران زایمان است،که آیا شخص خود کارفرما در دوران زایمان شامل تسهیلات حقوق وبیمه می شود یا خیر ؟ ( کارفرما شامل حقوق وبیمه دوران زایمان می شود )
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام

اگر اسم کارفرما در لیست بیمه رد شود و دارای سابقه بیمه کافی باشد و بیمه شده قبل از شروع استراحت مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشد  می تواند از این استفاده نمایید