در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام
تشکر از مشاوره ایی که انجام میدهید

من بعد از مدتی شغل نگهبانی ای را توانستم پیدا کنم . این روزها هم کار فراوان و غلغله هم نیست که بخواهد کسی این دست و آن دست کند

در جایی که مشغول به کار هستم شیفت ما هشت ساعته هست . یعنی بایستی در ماه 240 ساعت کارکرد داشته باشیم تا 1.100.000 دریافت کنیم . حالا اگر اضافه بر این ساعت در ماه بایستیم چگونه محاسبه میشود مبلغ حقوق ما؟  مثلا 8 ساعت اضافه چه مبلغی می شود ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام، مبلغ یکساعت  اضافه کاری بر مبنای حداقل دستمزد سالجاری شورای عالی کار مبلغ ۷۰۷۱۷ریال ضربدر مدت ساعت اضافه کار می شود