در شرکت بیمه توسط
نقش و جایگاه شرکت بیمه ایران در سیستم اداری کشور کجاست
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

مدیرعامل بیمه ایران رو وزیر اقتصاد تعیین می کنه. اساسنامه بیمه ایران رو می تونید اینجا مطالعه کنید.

‌ماده 15 - شرکت دارای یک قائم‌مقام مدیر عامل می‌باشد که در غیاب او دارای کلیه
وظایف و اختیارات مدیر عامل خواهد بود.
‌مدیر عامل و قائم‌مقام شرکت سهامی بیمه ایران به پیشنهاد وزیر دارایی و تصویب
هیأت وزیران با فرمان ملوکانه برای مدت چهار سال و معاونان شرکت‌سهامی بیمه ایران
به پیشنهاد مدیر عامل و موافقت و حکم وزیر دارایی منصوب می‌شوند.‌انتخاب مجدد مدیر
عامل و قائم‌مقام بلامانع است.