در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من در خروجی اتوبان با ماشین در حال حرکت بودم که از سمت عقب راست یک موتور برخورد کرد و افتاد،شخص سالم بود فقط آرنجش زخم شد،راه میرفت و هیچ مشکلی نداشت
فقط شیشه جلو موتورش و جک راستش شکست که من یه ۵۰ دادم بهش و رفتم
حالا بقیه بم گفتن اشتباه کردم باید میبردم بیمارستان چون شاید داغ بوده آسیب رو متوجه نشده
من بیمه و گواهی نامه دارم
اگه خدای نکرده شخص چیزیش بشه بعدا میتونه شکایت کنه؟
چطور میتونم ثابت کنم که من از صحنه فرار نکردم و خودش بم گفت چیزی نیست برو
اگه بعدا شکایت کنه بیمه خسارت احتمالی رو میده؟
قانون چقدر به من حق میده در این مورد ؟
و این که اگه چیزی بشه احظاریه از کجا میاد از دادگاه یا کلانتری؟ تو سامانه ثنا برا مالک خودرو میاد ؟

چقدر طول می کشه تا من بفهمم شکایت کرده یا نه، حداکثر چقده؟من پنج روزه از استرس نمیتونم غذا بخورم

ممنونم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

وقتی با سازش صحنه ترک شده، کمتر پیش می آید که شکایت مجدد شود. مگر اینکه واقعا مشکل پیش آمده خیلی حاد باشه.

حتی اگر هم شکایتی بشه، برای شما مشکلی پیش نمی آید. هزینه های معالجه و دیه و ارش ناشی از جراحت نیز بر عهده بیمه گر مسبب حادثه است.