در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام
دیه من چقدر میشود؟

  1. ساییدگی نیمه راست صورت
  2. ساییدگی نیمه چپ صورت
  3. ساییدگی لاله گوش چپ
  4. تورم{ارش}نیمه راست صورت
  5. کبودی اطراف چشم راست
  6. کبودی مخاط دهانی لب تحتانی نیمه راست
  7. ساییدگی زیر چشم چپ
  8. خراشیدگی قدام قفسه سینه ای
  9. خراشیدگی در ناحیه شکمی
  10. بریدگی عمیق{دامیه}ران پای راست
  11. بریدگی سطحی ران پای چپ
  12. بریدگی سطحی انگشت سوم دست راست
  13. شکستگی استخوان فک فوقانی در نیمه راست{هاشمه}رویت گردید که بر اثر اصابت جسم سخت بتاریخ تقریبی پنجم مهر ماه نودو هفت حادث گردیده است و مدت زمان مورد انتظار جهت بهبودی و معاینه مجدد حدود 2ماه تعیین می گردد
  14. کبودی در حال جذب بازوی چپ
  15. کبودی در حال جذب شانه راست
  16. ساییدگی خلف تنه نیمه راست
  17. کبودی در حال جذب قدام و خلف بازوی راست
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، با توجه به موارد مندرج در سوال حضرتعالی و در صورت اتیام بدون عیب جراحات وارده جمع آن 20.7درصد از دیه کامله و مبلغ ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 478.170.000 ریال تعیین می گردد.