در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام. خسته نباشید. من یک دختر 20 ساله هستم. برادر من پس از مشاجره لفظی مرا با لوله فلزی کتک زد و من مجبور به خبر دادن به کلانتری 110 شدم. و در کلانتری طرح شکایت کردم. سپس به پزشک قانونی مراجعه کردم و پزشک قانونی برای من تعیین آسیب دیدگی کرد. میخواستم بدانم چطور باید آن را محاسبه کنم. قصد من گرفتن دیه نیست و صرفاً جهت تنبیه و جلوگیری از تکرار عمل اقدام به شکایت کرده ام .اگر مبلغ دیه قابل توجه نباشد شکایت و دوندگی من بیهوده خواهد بود . آیا ممکن است مبلغ تقریبی دیه مرا بفرمایید؟

  1. خراشیدگی (حارصه) به همراه سیاه شدگی وسیع ثلث میانی خلف بازوی چپ
  2. سیاه شدگی ثلث تحتانی خلف بازوی چپ
  3. سیاه شدگی خلف آرنج سمت چپ
  4. خراشیدگی (حارصه) ثلث فوقانی خلف ساعد دست چپ
  5. کبودی شانه سمت راست
  6. کبودی کتف سمت راست
  7. کبودی ثلث فوقانی خلف بازوی راست
  8. کبودی ثلث تحتانی خلف بازوی راست
  9. کبودی ثلث میانی قدام بازوی راست
  10. دو عدد خراشیدگی (دو حارصه) خلف قفسه سینه
  11. خراشیدگی (حارصه) به همراه کبودی ناحیه سرینی سمت چپ
  12. خراشیدگی (حارصه) به همراه کبودی پهلوی راست
  13. کبودی سمت راست صورت
  14. دو ناحیه کبودی ثلث میانی قدام ساعد دستراست
  15. خراشیدگی (حارصه) ثلث میانی قدام ساعد دست چپ
  16. کبودی خلف گوش چپ

مشهود است که در اثر اصابت یک جسم سخت طی یک الی سه روز گذشته حادث شده است.

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ......... مجموع دیات 16 بند ذکر شده معادل 6/35 درصد دیه کامل است که با احتساب نرخ دیه سال 97 مبلغ دیه بمیزان 146/685/000 ریال خواهد بود.

توجه فرمائید طبق ماده 560 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 دیه زن و مرد در اعضاء و منافع تا کمتر از ثلث دیه کامل مرد، یکسان است و چنانچه ثلث یا بیشتر شود دیه زن به نصف تقلیل می یابد.