در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من بیمه پدرم بودم که 2 سال پیش مشغول به کارشدم و بیمه شرکت شدم .
الان ک دیگه کارنمیکنم میخوام برگردم ب بیمه پدرم .
پدرم رفت تامین اجتماعی شعبه خاص ولی اونا گفتن باید نامه بیاری از شرکت ک دیگه دخترت اونجا کارنمیکنه .
من میدونم شرکت چون خصوصی هست هیچ نامه ای نمیده . زمانی که بیمه هم میخواستم توسط شرکت بشم شعبه تامین اجتماعی گفت باید از شرکت نامه بیاری ولی شرکت نداد و با هزار مشکل بالاخره شعبه منو از بیمه پدرم دراورد .

کمکم کنید
الان من موندم چکارکنم راهنمایی کنید؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به اعلام کتبی ترک کار در لیست بیمه توسط کارفرما شاید نیازی به نامه توسط کارفرما نباشد و بهترین مدرک برای شعبه بیمه همان ترک کار در لیست بیمه است . البته به استناد ماده 187 قانون کار ، کارفرما مکلف است برای ایام اشتغال به کار شما گواهی صادر نماید .