در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (160 امتیاز)
سلام علیکم.

اگرشخصی دفترچه بیمه سلامت همگانی باشدوبه تازگی دریک کارگاهی نزدکارفرمابیمه اجباری شودایامیتوان دفترچه بیمه سلامت همگانی روحذف نکردوبجای ان بیمه اجباری توسط کارفرماشدودفترچه بیمه تامین اجتماعی  ازسازمان نگرفت چون بیمه سلامت همگانی بعدازحذف شدن فرد بعدانمیتوان دوباره تحت پوشش این نوع دفترچه  بیمه قرارگرفت چون طبق قانون بیمه سلامت همگانی دیگربرای افرادودیگراشخاص این نوع بیمه صادرنمیشود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

خیر - با توجه باینکه خدمات درمانی جزو لاینفک قانون بیمه اجباری میباشد و استفاده همزمان تداخل ایجاد می نماید شما باید دفترچه سلامت خود را باطل نمایید لازم بذکر است در صورتی که مجددا با سازمان قطع ارتباط بیمه ای نمایید و یا نوع بیمه شما مشمول دریافت خدمات درمانی نباشد می توانید مجددا از طریق بیمه سلامت جهت اخذ خدمات درمانی اقدام نمایید.