در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مهر ماه 97 واریز شد براتون در این پست به دیگران هم زمان و تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری مهر  ٩٧  اتون رو  اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون

توسط (300 امتیاز)
برای من  و ماه پیشم همینجوری شد،احتمالا میره تا ماه بعد باهم بریزن،فکر کنم دو ماه یکبار شده،شعبه یک شمیران
توسط (130 امتیاز)
سلام به همه همین الان 7/16بیمه بیکاری مهرروساعت13:00ریختن به حساب من از شعبه چهارکرمانشاه هستم
توسط (100 امتیاز)
با  سلام خدمت دوستان عزیز

الان ساعت 18:10 روز دوشنبه مورخ 16/07/1397 من از شاهین شهر استان اصفهان هستم هنوز حقوق بیمه بیکاری مهر به حساب من واریز نشده

اگر که اطلاعی دارین از زمان واریز به من اطلاع بدین ممنونم
توسط (100 امتیاز)
سلام . امروز سه شنبه 17/7/97 تا ساعت 14 هنوز برای من واریز نشده . لطفا اگر برای کسی واریز شد اطلاع بدین
توسط (140 امتیاز)
سلام

در قسمت سوابق من ۵ ماه بیمه رد شده ولی در قسمت دستمزد ۴ ماه و ابان درج نشده! ۵ ماه حقوق معوقه دارم بااین ماه.چرا اون یکماه درج نشده و آیا برام همش واریز میشه؟
53 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
گرگان 10و40 دقیقه واریز شد.آنشالله برا همه واریز بشه
توسط (180 امتیاز)
زنگ زدم امور مالی تهران درحال واریز هستن گفتن بانک دیروز واریز نکرده بود کامل امروز برای همه واریز میشه
توسط (140 امتیاز)
تبریز واریز شد
توسط (100 امتیاز)
سلام.مازندران ساری الان ۱۶ مهر ساعت ۱۱:۱۰دقیقه واریز شد.
توسط (100 امتیاز)

بندرعباس واریز شد. /ساعت 11:07  دوشنبه 16مهر97 /

درهرصورت" لعن و نفرین خود را  بر مقامات مسئول  از خوده خدای  زمین و آسمان درخواست کنید. تا دیگر  شاهد همچین صحنه هایی اینچنینی یا شیبه  آن نباشیم .

با احترام خدمت مدیریت بیدبرگ گرامی

توسط (140 امتیاز)
یزد، شعبه ۱ ، 11:22 امروز واریز شد
توسط (220 امتیاز)
دوستان برا من واریز شد ساعت11:10شعبه مرند 16مهر
سوال شده مهر 8, 2018 در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز) آیا در کرج حقوق بیمه بیکاری مهر 97 برای کسی واریز شده ؟
توسط (140 امتیاز)
سلام

شعبه سه یزد الان واریز شد انشالله که برای همه واریز بشه
توسط (220 امتیاز)

سلام امروز 16مهر ساعت11:10شعبه مرند واریز شد انشالله براهمه واریز بشه امروز

توسط (940 امتیاز)
با تشکر از شعبه هفت پانزدهم واریز کردم امیدوارم برا همه واریز شه