در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

چرا تامین مرخصی پزشکی که همزمان با درخواست از کارافتادگی است قبول نمیکنه؟

۴۰درصد کارافتادگی ولی مرخصی هم رمان که مربوط به حادثه غیر کاریسیت قبول نمیکنه

علتس چیست
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شرط اولیه معرفی به کمیسیون پزشکی حصول شرایط ماده 70 قانون تامین اجتماعی است. یعنی این که فرد بعد از انجام معالجات توان بخشی و خاتمه درمان و عدم بهبودی، متقاضی معرفی به کمیسیون پزشکی از کارافتادگی است و عملاً پروسه درمان خاتمه یافته است . بدین سبب بعد از پروسه درمان که پزشک متخصص پایان آن را اعلام نموده است، عملاً پذیرش استراحت پزشکی جدید غیر ممکن است، البته در بیماری های صعب العلاج که درمان قطعی ندارند، موضوع خاتمه درمان منتفی است.