در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
سلام نوروز امسال بنده به عنوان عابر با یک خودرو تصادف کردم .و استخوان قاعده کف پایم شکست و در گواهی پزشکی قانونی و رای دادگاه نوشته شده به علت آسیب غضروف استخوان نقص عضو اتفاق افتاده .آیا با توجه به اینکه اینجانب درای بیمه تامین اجتماعی و مشمول قانون کار هستم میتوانم از تامین اجتماعی تقاضای کار افتادگی جزیی بنمایم ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم .

درصورت تایید در کمیسیون پزشکی اداره کار و پس از بررسی حادثه که مشمول نقص عضو ازنظر اداره کار می باشد میتوانید درخواست از کار افتادگی نمایید