در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط

سلام ضمن خسته نباشید و تسلیت ایام سوگواری ماه محرم و حادصه دردناک تروریستی خوزستان را تسلیت میگیویم.

بنده تصادف کردم بعد از مراجع به پزشک قانونی در برگه مربوطه به صورت زیر شرح داد.

لطفا در صد احتمالی مبلق دیه را بفرماید

  1. آثار سایدگی(حارصه)سمت راست پیشنای، روی پره سمت راست بینی
  2. جراحت بخیه شده (دامیه) روی پل بینی،
  3. شکستگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق پای راست که تحت عمل جراحی باز وبا تعبیه ابزار ارتوپدی تثبیت سازی داخلی انجام گرفته است،
  4. آسیب نسوج نرم ساق پای راست صدمات فوق بر اثر اصبات جسم سخت .......

معاینه مجدد آبان ماه ۹۷ .......

(نظریه اولیه)

خواهشمندم میزان مبلغ تقریبی دیه را بفرماییدباتشکر ازتمامی دستم درکارانه بیدبرگ

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، در صورت که جراحات وارده در پایان دروه درمان بدون التیام یابد دیه حضرتعالی 14درصد و مبلغ ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 323.400.000 ریال می باشد .