در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام. مادرم 3 ماه پیش تصادف کرده و بعد از شکایت پزشکی قانونی موارد زیر را در برگه مربوطه نوشته است ، و برای مهر 97 قرار معاینه مجدد تعیین کرده است. خواهشمندم میزان مبلغ تقریبی دیه را بفرمایید.

متن نامه پزشکی قانونی:

تصویر مدارک بالینی مطالعه و مشاوره بالینی انجام شد. صدمات وارده عبارت است از:

  1. ساییدگی خلف آرنج راست (حارصه)
  2. کبودی سمت خارج بازوی راست
  3. دو عدد خراشیدگی روی قوزک داخلی وداخل پای چپ (هرکدام جداگانه حارصه)
  4. شکستگی استخوان درشت نی ساق راست
  5. شکستگی استخوان نازک نی ساق راست
  6. اسیب نسوج نرم ساق راست طی جای گذاری ادوات فلزی جهت تثبیت شکستگی درشت نی (ارش)،

در اثر اصابت جسم سخت و حسب تاریخ پذیرش بیمارستانی در مورخه 10/1/97 حادث شده اند. نیاز به معاینه مجدد پس از چهار ماه دارد.

در ضمن حکم دادگاه چه وقت صادر می شود و چه زمان بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد. با تشکر از حضرتعالی

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما و مادر محترمتون دارم

۱. نیم درصد دیه کامل

۲.یک ونیم دینار

۳.جمعا ۱درصد

۴و۵و۶ . جمعا ۲۰درصد درصورت التیام بدون عیب

کل دیه وارش ۵۰میلیون ۱۱هزار و ۵۰۰تومان

در مراجعه مهرماه به پزشکی قانونی اگر تشخیص پایان دوره درمان بدهد تاییدیه به دادسرا ارسال و در دادسرا تعیین شعبه و زمان رسیدگی میشود . حدودا یک هفته

 زمان رسیدگی حدود حدود ۱تا ۲ماه بعد از وصول تاییدیه پزشکی قانونی

در جلسه رسیدگی اگر اعتراضی طرفین اعتراضی نداشته باشند رای صادر میشود . پس از چند روز در سامانه ثنا قابل مشاهده است.

از زمان صدور رای ۲۰ روز مهلت اعتراض داده میشود

بعداز ۲۰ روز رای قطعیت یافته و در اجرای احکام قابل اجراست .

پس از قطعیت رای بیمه گر ۲۰ روز مهلت دارد که دبه شما را پرداخت نماید .