در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخير

كارفرماي بنده مبلغ ٥٠ ميليون سفته در شروع كار از من گرفتند، من از ايشان تقاضاي رسيد يا قراردادي كه در آن سفته ها هم ذكر شود،كردم، ايشان گفتند متن مورد نظر خود را در  برگه اي بنويس تا مهر و امضا كنم، و ان كار صورت گرفت. در حال حاضر كه قطع همكاري صورت گرفته ايشان ميگويند هيچ سفته اي از من نگرفته اند و آن رسيد كه دست نوشته من هست اعتباري ندارد و ادعا ميكنند بنده مهر ايشان را بدون اجازه استفاده كرده ام. چاره چيست و ايا رسيد بنده بي اعتبار مي باشد ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

اخذ سفته از کارگر توسط کارفرما جهت تضمین حسن انجام کار منع قانونی ندارد . ولی کارفرما حق سوء استفاده از آن سفته را نیز نخواهد داشت . در مورد رسیدگی و اعتبار رسید هم باید کارشناسان مربوطه اعلام نظر کنند.