در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

داداشم راننده مقصر هستش.دچار واژگونی ماشین شده.پزشکی قانوی در تاریخ۹۷/۳  درصد ۲۹۰ درصدنقص عضو وصدمات تعیین کرده.بیمه میگوید یک دیه بیشتر نمی دهند.ما هم دیه را نگرفته ایم.لطفا راهنمایی کنید.داداشم ضایعه نخاعی است.
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، نظر شرکت بیمه صحیح می باشد،  به مقصر حادثه تنها غرامت فوت و نقص عضو و حداکثر به میزان تعهدات مندرج در بیمه نامه قسمت سرنشین پرداخت میگردد. و بحث تعدد دیات فقط مختص زیاندیدگان ثالث بغیر از راننده مقصر می باشد .