در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب.سه سوال:

1-کارگزار حقیقی و حقوقی چه تفاوتی با هم می کنند؟

2-کارگزار از لحاظ قانونی اجازه داره از بیمه گذار حق بیمه رو بگیره؟

3-کارگزار می تواند برای بیمه هایی که نیاز به کارشناسی دارند،خودش کارشناسی کند؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... کارگزار حقیقی یک شخص حقیقی است ولی کارگزار حقوقی شامل یک شرکت با چندین عضو هیئت مدیره و سهامدار میشود.

کارگزار میتواند در صورت اخذ رضایت کتبی بیمه گذار کلیه پیشنهادهای صدور بیمه نامه واریز حق بیمه و پیگیری خسارت بیمه گذار را پیگیری و به انجام برساند.

باتوجه به امکان همکاری همزمان کارگزار با چندین شرکت بیمه ، اختیار کارشناسی و صدور بیمه نامه برای کارگزار طبق آئین نامه وجود ندارد لکن در بخی موارد بعضی شرکتها این امر را با توجه به تجربه کارگزار به او واگذار میکنند.