در شرکت بیمه توسط (109,610 امتیاز)
سلام

کارگزاریهای بیمه چه نقشی در صنعت بیمه دارند و چه تفاوتی (از هر لحاظ)با نمایندگی های حقیقی و حقوقی دارند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
نمایندگی های بیمه از یک شرکت که نماینده ش هستن میتونه به شما خدمات بیمه ای ارائه کنن

اما کارگزاری ها از تمام شرکتها مجوز ارائه خدمات دارن . از ببمه مرکزی مجوز رسمی دارن و شخصی که بهشون مراجعه میکنه از تمام شرکتهابراش استعلام قیمت میگرن و اکثرا مورد استقبال شرکتهای بیمه نیستند ،چون بیمه ها معتقدند که بیمه خوبشون رو میبرن جای دیگه بیمه های بنجلسو میارن برای ما