در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
خسته نباشید،

خواهرم برای زایمان تو بیمارستان بستری شده بود ولی به دلیل شلوغی بیمارستان ومشکلاتی که خود جنین داشت توی شکم مرده. بچه خواهرم دختر بوده و سونوگرافی ها میگه خودشم مشکل داشته ولی خواهرم وقتی رسیده به بیمارستان بچه تو شکمش زنده بوده هنوز اما به دلیل کوتاهی پرسنل میمیره. حالا سوال من اینه که چون تو شکم مرده و دختر هم بوده، نصف دیه کامل بهش تعلق میگیره؟ یا دیه کامل؟ سونوگرافی نشون میده که داخل خود شکم مرده
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... میزان دیه جنین در 9 ماهگی با توجه به جنسیت مونث نصف دیه یک مرد مسلمان خواهد بود