در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
حدود 6تا سابقه پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی داشتم،در بانکی مشغول بکارشده و تحت پوشش صندوق بازنشستگی آینده ساز قرار گرفتم، این صندوق بابت 6سال سنوات تامین اجتماعی مبلغی از من دریافت کرد و این مدت را جزو سنوات بازنشستگی محاسبه نمود. پس از7/5سال قراردادم تمدید نشد و حدود 2سال حقوق بیمه بیکاری دریافت کردم، بیش از یکسال هم هست که حق بیمه ام را بصورت اختیاری به این صندوق پرداخت میکنم، اگر بخواهم سوابق بیمه ام را به تامین اجتماعی تغییر دهم، مدت بیکاری و اختیاری را محسوب نمیکنند. برای بازنشستگی هم باید تا هفت سال دیگر حق بیمه اختیاری پرداخت کنم، که با افزایش 15% هر سال، پرداخت برایم مقدور نیست، چه پیشنهادی میدهید؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه شما قبلا بیمه تامین اجتمایی بودید وتبدیل به اینده سار شده اگر مجددا میخواهید به تامین اجتمایی تبدیل کنید شامل هزینه زیادی میگردد اگر امروز اینکار را انجام بدید نسبت به سال اینده هزینه کمتری شامل میشوید واینکه در اینده ساز بصورت اختیاری ویا اجباری پرداخت نمایید باید در شرکتی دولتی ویا شرکتهایی که تحت پوشش اینده ساز باشد فعلا مقدور نبوده لذا بهترین کار تبدیل آن به تامین اجتمایی میباشد...ایمانی