در سوابق بیمه توسط
اينجانب حدود 20 سال سابقه بيمه درصندوق بازنشستگي آينده ساز دارم و ميخواهم تمام سابقه خود را از آينده ساز به تامين اجتماعي منتقل كنم خواهشمند است اينجانب را راهنمايي كنيد. آيا تآمين اجتماعي سوابق اينجانب را ميپذيرد يا خير؟ اگر مي پذيرد به چه صورت بيمه حساب ميشود آيا مابه التفاوت دارد. با تشكرو سپاس
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

باتوجه به امکان انتقال سوابق بیمه ای بین صندوق ها این امر امکان پذیر میباشد و محاسبه مابه التفاوت بستگی به عواملی چون میزان سابقه ،سن فرد،میزان پایه حقوق،نوع کار و ...دارد و جهت اطلاع دقیق باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و با ارایه مدارکی که از شما میخواهند از روند و مقدار مابه التفاوت آگاه شوید