در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 97.5.25 از کارگاه تولیدی بلوک ساختمانی اخراج شدم و هیچ نوع قرارداردی ندارم.7سال کار کردم ولی کارفرما لیست بیمه منو تا تاریخ 31.5.97 رد کرده.در صورتی که من 28.5.97 به اداره کار بابت اخراج شدنم شکایت کردم.

آیا در صورت بازگشت ب کار من ب کارگاه و قبول نکردن کارفرما چند روز بیشتر رد کردن بیمه بعد اخراج شدن من تاثیری در بیمه بیکاری دارد یا نه
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

در صورت که در دادنامه صادره از ناحیه مراجع حل اختلاف تاریخ بیکاری شما قید گردد تامین اجتماعی می بایست  حق بیمه مازاد واریزی توسط کارفرما بعد از تاریخ اخراج شما را به حساب بستانکاری کارفرما قرار دهد