در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
برادرمن  درعین گذرازخیابان با یک خودرو  تصادف کرده راننده گریخته مصدوم بی هوش شده توسط رهگذر به بیمارستان انتقال  یافته  مراحل شکایت وپزشک قانون انجام  شده حالا جهت کروکی مامور پرونده  کلانتری جهت تکمل صورتجلسه به بیمارستان نمیرود

لطفا راهنمایی  بفرمایید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... در چنین مواردی که صحنه به هم خورده است و مقصر از صحنه گریخته است مقام انتظامی مکلف است طبق درخواست زیاندیده و یا مصدوم و بر اساس شواهد موجود کروکی بازسازی صحنه را ترسیم نماید لکن در هر صورت چه در زمان بستری و چه زمانی که مرخص شد بالاخره این امر باید صورت پذیرفته و پرونده جهت دادیاری ارسال شود.

ضمناً در صورت عدم شناسایی وسیله نقلیه مقصر طبق ماده 21 قانون بیمه شخص ثالث، کلیه خسارت های بدنی وارده توسط صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل پرداخت است.