در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

داداشم ماشین واژگون کرده وپزشکی قانونی ۲۹۰ درصد نقص عضو وصدمات تعیین کرده.بیمه میگوید یک دیه بیشتر نمی دهد.تاریخ تمدید بیمه ۹۵/۵ تاریخ تصادف ۹۵/۸تاریخ پایان طول درمان وتعیین درصدپزشکی قانونی ۹۷/۳ بوده.لطفا راهنمایی کنید.ایا صندوق تامین خسارت بدنی میتواند دیه را بدهد.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... تعهدات صندوق فقط در خسارتهای بدنی و در قبال اشخاص ثالث میباشد.

لذا راننده مقصر صرفاً از محل بیمه حوادث راننده مسبب بیمه نامه شخص ثالث خودرو میتواند خسارت دریافت کند.