در سوابق بیمه توسط (190 امتیاز)
با سلام

بنده 2 سال هست که بیمه مشاغل ازاد 18 درصدی رو پرداخت میکنم و 33 ساله هستم ایا امکان پرداخت هزینه 10 یا 20  سال اینده به صورت یکجا برام امکان پذیره یا نه ؟ در مورد بیمه اختیاری چطور امکان پرداخت حق بیمه چند سال به صورت یکجا

امکان پذیر هست ؟ ( یا باید بیمه گذار حتما 60 سال سن داشته باشم تا بتونه بازنشست بشم اخه یه جا نوشتن در صورت پرداخت 35 سال حق بیمه بدون شرایط سنی بیمه گذار میتونه بازنشست بشه)

با سپاس
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

خیر ، امکان خرید بیمه برای سال های قبل و یا آینده نیست . و هر ماه می بایست بیمه همان ماه پرداخت شود .