در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام

پدر بنده مادر وپدر خود را تحت تکفل خودشان در بیمه تامین اجتماعی قرار داده بودند

درحال حاضر پدر بنده فوت کردند و حقوق را مادرم میگیرد و مادر پدرم هم زنده هستن و در ابتدا بخشیدن و الان به اجبار فرزندان اقدام به اعتراض کردند که حقوق میخواهند!

برای تحت تکفل بودن ایشان ایا واجب هست که با ما و مادرم زندگی کند یا نه اجباری برای زندگی افراد تحت تکفل با بیمه اصلی نیست ؟

وایا میتوانن اعتراض کنند به رضایتی که در ابتداداده اند؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

کفالت والدین موضوعی نیست که با رضایت و یا اعتراض شخصی قابل نقض باشد. کفالت یعنی اینکه تامین معیشت والدین قبل از فوت پدر به عهده ایشان بوده و درخواست و تعهد مکتوب متوفی در پرونده مستمری درج شده است. چنانچه کسانی به این موضوع معترض باشند، بتیستی مدارک مستند بر درخواست و تعهد خلاف واقع متوفی ارائه و در مراکز قضائی این امر را به اثبات برسانند.

در کفالت والدین اجباری برای زندگی با متوفی و یا خانواده او وجود ندارد.