در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (180 امتیاز)
آقا من تا الان که هفته ۱۸ سعی کردم میلاد نشده الان برای یه آزمایش و غربالگری ۴۵۰ هزار تومن هزینه کردم دوباره الان باید یه ۱۵۰ برای آزمایش و یه ۲۴۰ برای سونوگرافی بدم اونم تو بیمارستان شهریار یه کارگر که بیمه بیکاری میگیره باید از کجا بیاره این همه هزینه رو
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایط،شما فقط میبایست در بیمارستانها و مراکز ملکی درمانی تامین اجتماعی سرویس دریافت کنین،نه مراکز آزاد و خارج از آن.

فقط در این صورت است که هزینه هاتون نزدیک به صفر خواهد شد،مگر اینکه بیمه تکمیلی داشته باشین.

بیمه نامه خود را از نماینده مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام