در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من 6ماه پیش تو گارخانه بام رفت تو دستگاه ساق  پای راستم دچار شکستگی دوبل ساق پا شدم که درشت نی با پلاک 10 پیچه ثابت شد و نازک نی به حال خود رها شد دیه من چقدر میسه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... در صورت التیام مطلوب هر دو استخوان میزان دیه شکستگی دو استخوان 16 درصد و ارش تجهیزان پزشکی 2 در خواهد بود. مبلغ کل دیه و ارش طبق نرخ سال 97 بمیزان 415/800/000 ریال میباشد.