در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

فردی که فرزندش تا سال ۹۳ تحت سرپرستی پدر بوده و از بیمه آن استفاده میکرده و از آن سال به بعد خود به واسطه دانشگاه فرهنگیان بیمه شده و نیازی به این ندارد و پدر برای ابطال دفترچه و حذف کسری بیمه از حقوقش از طریق اداره کاریش اقدام کرده ولی کارمندی که وظیفه اینکار را داشته به هر صورت اینکار را نکرده و از آن سال تا به امسال هر ماه مبلغ بیمه مازاد برای ایشان از حقوق پدر کسر شده ولی فرزند (پسر) از آن استفاده نکرده چون خودش بیمه دارد.

خب الان ایشان که به ازای هر ماه چیزی حدود ۷۰ هزار تومان کسری بیمه داشته چکار کند؟ راهی برای برگشت آن مبالغ هست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

اعلام عدم سرپرستی و تحت تکفلی بر عهده سرپرست و پدر خانواده می باشد در صورتیکه اعلام نکرده باشند ، مبلغی مسترد نخواهد شد .