در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

شرایط بیمه موتور گازی در کشور فلاند چیه ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

MOOTTORIPYÖRÄVAKUUTUS TURVAA ​SINUT, PYÖRÄSI JA SEN VARUSTEET
Ifin moottoripyörävakuutus antaa kerralla kattavan turvan ja ainutlaatuista lisäturvaa pyörällesi. Oma liikennevakuutuksesi korvaa pyöräsi kuskin ja kyytiläisen henkilövahingot sekä syyttömälle vastapuolelle aiheutetut vahingot. Se ei kuitenkaan korvaa oman pyöräsi tai sen varusteiden kuten kypärän ja kypäräpuhelimen vahinkoja, vaan niitä varten tarvitset kaskovakuutuksen.

Tutustu kaskovakuutusten sisältöön, valitse sopivin vaihtoehto ja osta vakuutus helposti If Verkkokaupasta.

NAUTI HURMASTA, MAKSA VAIN TURVASTA

Sinulle parhaiten sopiva vakuutusratkaisu riippuu ajokautesi pituudesta: voit ottaa perinteisen vakuutuksen seisonta-ajalla tai vuodenaikahinnoitellun vakuutuksen. Jos otat pyörän tallista heti keväällä ja ajat pitkälle syksyyn, vuodenaikahinnoiteltu vakuutus on edullisin ja helpoin vaihtoehto. Jos taas ajat vain muutaman kuukauden kesällä, seisonta-ajallinen vakuutus on sinulle oikea valinta.

VUODENAIKAHINNOITELTU VAKUUTUS

Sopii sinulle, joka arvostat vapautta ja vaivattomuutta.
Moottoripyörällä voi ajaa milloin haluaa, ja vakuutusturva on voimassa ympäri vuoden.
Vakuutusmaksut kertyvät suurimmaksi osaksi kesäkuukausilta, jolloin pyörä on aktiivisessa käytössä. Katso tarkemmat tiedot vuodenaikahinnoitellun vakuutuksen laskutuksesta.
Tilapäiset liikenteestä poistot eivät vaikuta vakuutusmaksuun.
SEISONTA-AJALLINEN VAKUUTUS

Seisonta-ajallinen vakuutus on edullisempi, jos ajat vain muutaman kuukauden vuodesta.
Seisonta-ajallisen vakuutuksen maksusta saat hyvitystä ajalta, jolloin pyörä on ilmoitettu poistetuksi liikennekäytöstä.
Muutokset pyörän käyttötietoihin tehdään rekisteri-ilmoituksella. Liikennekäytöstä poisto tulee voimaan ilmoituspäivästä. Ottaessasi pyörän jälleen liikennekäyttöön on muutos voimassa heti ilmoituspäivästä alkaen.
Helpoimmin ja edullisimmin teet rekisteri-ilmoituksen Omilla sivuilla​.
HUOM! Jos sinulla on jo moottoripyörän seisonta-ajallinen vakuutus Ifissä, katso ohjeet moottoripyörän liikennekäyttöön ottoon​.
Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausilta, jolloin pyörän on ilmoitettu olevan käytössä. Katso tarkemmat tiedot seisonta-ajallisen vakuutuksen laskutuksesta​.
KASKOVAKUUTUKSEN TURVATASOT

Meiltä saat oikein mitoitetun vakuutusturvan sinulle sopivalla turvatasolla.

Huippukasko tarjoaa pyörällesi huipputason turvaa, myös erikoistilanteissa tai matkan keskeytyessä.
Täyskasko korvaa lähes kaiken; se on sopiva ratkaisu, jos pyöräsi on uusi tai ajat paljon.
Etukasko on erinomainen käytetyn moottoripyörän turva.
Osakasko jättää törmäysvahingot omalle vastuullesi.
Tarvitsetko apua oikean vakuutusturvan valinnassa? Ei hätää, näppärä vakuutustestimme kartoittaa tarpeesi nopeasti. Saat testin tuloksena suosituksen sinulle parhaiten sopivasta moottoripyörän kaskovakuutuksesta. Testiin pääset täältä​.

VAIHDA VAKUUTUKSESI HELPOSTI IFIIN

Kaskovaihtoehtomme tarjoavat moottoripyörällesi erinomaisia lisäturvia, jotka voit saada vain Ifistä. Vakuutusten siirtäminen Ifiin on yhtä helppoa kuin uuden pyörän vakuuttaminen. Osta vakuutus verkkokaupastamme – me välitämme tiedot vakuutusyhtiön vaihdoksesta maksutta ajoneuvorekisteriin.​​​​

MOOTTORIPYÖRÄN REKISTERÖINTI JA LIIKENNEKÄYTÖSTÄ POISTO
Moottoripyörän rekisteröinti netissä on nyt mahdollista. Vakuutuksenottajana voit tehdä Ifin sähköisissä palveluissa omistajan vaihdokset ajasta ja paikasta riippumatta. Aloita moottoripyörän rekisteröinti ostamalla vakuutus verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta.

Moottoripyörän liikennekäytöstä poistot ja otot​ hoituvat Omilla sivuilla ja asiakaspalvelussamme. ​

https://www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/vakuutuksemme/moottoripyoravakuutus/pages/esittely.aspx​