در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.برای موتور گازی یاانواع موتورهایی که راکب آن برای راندن نیاز به داشتن گواهینامه ندارد بیمه جداگانه ای موجود است یاخیر؟و آیا برای الزام به تعهد بیمه درزمان بروز حادثه چه سنی برای راننده مورد نظر است حداقل.و قیمت انواع بیمه آن چه مقدار است.تشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه مسئولیت دارندگان وسایل نقلیه موتوری در مقابل شخص ثالث ( بیمه شخص ثالث ) موجود در کشور مربوط خودور و وسایل نقلیه است که دارای موتور بوده و جهت راندن آن ها گواهینامه معتبر مورد نیاز می باشد ، در حال حاضر بجزء بیمه شخص ثالث با شرایط گفته شده ، بیمه ای برای مورد شما موجود نمی باشد.