در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
با سلام

من در حدود چهارسال سابقه ی بیمه دارم

بیمه ی من در تهران در دو شعبه یکی میدان خراسان یکی هم شعبه 22 تهران بوده

ساکن شیراز هستم

میخواهم در این برج خودم را بیمه ی خویش فرماکنم

اولا نیازی است به تهران مراجعه کنم یا در همین شیراز هم میتوان تشکیل پرونده داد؟

دوما چه مدارکی لازم است بابت بیمه خویش فرما

سوما تا چه تاریخی می توان بیمه همان ماه را بدون پرداخت جریمه پرداخت کرد

تشکر می کنم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

 به نزدیکترین شعبه بیمه ای مراجعه نمائید. به واحد نامنویسی مراجعه و درخواست جمع آوری سابقه بیمه خود را ارائه نمائید و هم زمان به واحد امور بیمه شدگان و یا کارگزار بیمه ای مراجعه و درخواست بیمه اختیاری و یا بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد خود را ارائه نمائید.

مدارک مورد نیاز: دفترچه بیمه، شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت و در صورت نیاز 4 قطعه عکس پرسنلی.

مهلت اولین برگ پرداخت حق بیمه بعد از عقد قرارداد، 20 روز و در بیمه های حرف و مشاغل آزاد، آخرین روز دو ماه بعد خواهد می باشد. و مهلت  پرداخت حق بیمه های ماه های بعد تا  آخرین روز دو ماه بعد خواهد بود.