در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام

من در شرکتی مشغول به کار بودم

در طی این چهار سالی که در این شرکت مشغول به کار بودم دو مرتبه سابقه های بیمه ی من و شعبه ی بیمه ی من تغییر کرده است

شعبه های بیمه من و کارفرمایم من هم در شهر تهران هست و خودم ساکن شیراز

از اول این ماه جهت دریافت بیمه بیکاری اقدام کردم برای سابقه ی بیمه یک ساله در دفترچه شعبه 22 نوشته شده

حالا نیاز است که من به شعبه ی دیگر تصور میکنم شعبه شماره 2 تهران بوده هم مراجعه کنم جهت استعلام سابقه یا خیر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

چنانچه در سابقه کاری شما منظور نگردیده است بله حتما نسبت به اخذ استعلام از شعبه دیگر هم اقدام نمائید .