در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی است و میخواهد وام بگیرد اما ضامن ندارد چطور میتواند وام بگیرد ؟؟در ضمن عضو کانون بازنشستگان میباشد برای وام باید به بانکی که حقوق میگیرد مراجعه کند یا کانون؟؟

ممنون از سایت بسیار خوب شما
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
بنام خدا باعرض سلام و درود

بنده یکی ازمستمری بگیران وکارافتاده کلی و قطعی تامین اجتماعی میباشم که بعلت بیماری جسمی حرکتی حدود هفت ساله خانه نشین شدم

میخاستم بپرسم چگونه بایدبرای وام تامین اجتماعی ثبت نام کنم وگر بصورت اینترنتی امکانش هست باید چکار کنم
توسط (35,970 امتیاز)

سلام

با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ.
برای اینکه سوال شما به صورت جداگانه توسط مشاور بررسی و پاسخ داده شود لطفا بر روی گزینه "طرح سوال" در بالای صفحه کلیک کنید تا در صفحه جدید سوال خود را مطرح کنید؛ یا اینکه بر روی گزینه "پرسیدن سوال مرتبط" در پایین پاسخ مربوطه کلیک کنید و سوال خود را در صفحه جدید مطرح کنید.
طرح رایگان سوال

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی تخصصی