در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وخسته نباشی

سوال داشتم که کارفرما یک ماه ازمایشیمو بیمه اش رو رد نکرده ورای اداره کار رو گرفتم که باید پرداخت کنه و برم اجرا احکام برا تأمین اجتماعی نامه اجرا رو زد ولی وقتی مراجعه کردم گفتن که تامین اجتماعی این رای رو قبول نداره و بری به دیوان هم شکایت کنی نتیجه نمیگیری اخه گناه کارگر چیه بی عدالتی تا کی ???

با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

دستور العمل اجرای آرا موضوع ماده 148 قانون کار به شعب تامین اجتماعی ابلاغ گردیده و شعب بایستی این آرا را اجرا  و مبلغ حق بیمه آن را به کارفرما ابلاغ نمایند. چنانچه شعبه بیمه ای از اجرای آن سر باز زنند، می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.