در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام . خسته نباشید .

من اگر مثلا از ۴۰ سالگی بیمه اختیاری شوم و بخواهم با ۳۰ سال یا ۳۵ سال سابقه بیمه پردازی بازنشسته تامین اجتماعی شوم باید تا ۷۰ سالگی یا ۷۵ سالگی حق  بیمه پرداخت کنم آیا این کار به لحاظ قانونی شدنی است ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شرایط بازنشستگی برای مردان 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه و برای زنان 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه میباشد شما در صورت بیمه پردازی می توانید با توجه به نوع جنسیت درخواست بازنشستگی نموده و به نسبت سنوات مستمری دریافت نمایید یا اینکه به بیمه پردازی خود ادامه دهید لذا مشکل قانونی وجود ندارد.