در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
تقریبا یک ماه پیش مراجعه کردم و گفتند ۴۰ ۵۰ روز طول می کشد ک حکم صادر شود ولی نه پیامک و نه پاسخی برای بنده ابلاغ نشده . در اداره کار ب کدام بخش مراجعه کنم ؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ
مشاهده رای اداره کار اینترنتی و از طریق سامانه جامع روابط کار شده. بعد از ورود به سامانه جامع روابط کار، بر روی گزینه گزارشات کارگری کلیک کنید  و سپس دادنامه ها رو انتخاب کنید. همچنین امکان مراجعه حضوری به واحد ابلاغات اداره کار خود را نیز دارید.