در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من در تاریخ 31/5/97 به علت واژگون خودرو مقصر شناخته  شدم و 3 تا بخیه روی دستم و کمی خراش برداشتم و همراهان من هم به غیز یکی که 5 تا بخیه و مقداری خراش ( دو تا در پهلو و 3 در ساق پا) برداشت  سالم هستند میخواست حدود دیه که من و همرام تعلق میگیردد چه مقدار هست . با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... تعیین میزان دیه برای صدمات بدنی در صلاحیت پزشکی قانونی است و با توضیحات شما نمیتوان میزان دیه و نوع جراحت را تشخیص داد.لطفاً پس از اخذ نظریه پزشکی قانونی مجدداً طرح سوال فرموده یا تقاضای مشاوره در سایت ثبت کنید.