در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
اگر بازنشستگی پیش از موعد من تایید شده باشد شرکت تا چه زمانی میتواند چهاردرصد را پرداخت نکند و از بازنشستگی من امتناع کند

کمسیون پازنستگی من را تایید کرده است آیا میتواند شرکت من را بازنشسته نکند
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اگر منظور شما بازنشستگی سخت و زیان آور میباشد بعد از اعلام بدهی 4 درصد سخت و زیان آور شرکت باید حداکثر ظرف 32 روز مبلغ را تماما نقدا واریز یا بخشی از آن را نقد و مابقی را تقسیط کند به هر حال باید بدهی تعیین تکلیف شود در غیر اینصورت وفق ماده 50 قانون تامین اجتماعی واحد اجراییات شعبه اقدام به وصول مبلغ 4 درصد نموده و حکم شما صادر میگردد.تا زمانی که این امر صورت نپذیرد امکان بازنشستگی وجود نخواهد داشت.