در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

قانون جدید بازنشستگی تامین اجتماعی سال 97 چیه و چه تغییراتی نسبت به سال گذشته کرده ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

قانون بازنشستگی پیش از موعد با احتساب سنوات ارفاقی می باشد که از طرف دولت تصویب شده است .

در صورتی که تقاضای بازنشستگی پیش از موعد یک نفر بیمه شده در دستگاه مربوطه اش مورد موافقت قرار بگیرد ،  برقراری مستمری بازنشستگی طبق مقررات مورد عمل از طرف سازمان تامین اجتماعی انجام می گردد.

برای بررسی شرایط بازنشستگی اتون توسط کارشناس تامین اجتماعی می تونید مشاوره تلفنی از بیدبرگ دریافت کنید تا شرایط اختصاصی اتون بررسی و بهتون پیشنهادات لازم ارائه بشه

دریافت مشاوره تلفنی