در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی تاکنون از بیمه تامین اجتماعی مخصوص زنبورداران استفاده کرده است.
لطفا اگر کسی از این طریق بیمه شده است راهنمایی کند.
با تشکر
3 پاسخ
توسط
سلام ، با معرفی جهاد کشاورزی و درضمن داشتن پروانه زنبورداری و استفاده از قانون هدفمندی یارانه بیمه تامین اجتماعی می تونید استفاده نمایید
توسط
سلام دوست عزیز.
فعلا هیچ ارگان یا سازمانی بیمه زنبورداری رو قبول نداره!
من خودم 5 ماه هست که ثبت نام کرده ام . به جهاد هم که مراجعه میکنم میگن تو که هیچ، اونایی که پارسال ثبت نام کرده اند فعلا منتطرن!!!
پس زیاد روش حساب نکیند!
موفق باشین
توسط
با سلام

متاسفانه الان چند سالی هست که هیچ زنبورداری رو بیمه نمیکنن و همه رو سرکار گذاشتن

من و خانوادم از سال ۹۲ داریم نامه نگاری میکنیم ولی متاسفانه هیچ نهاد یا ارگانی پاسخگو نیست

بحث کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی همش سرکاریه

لطفا گول این حرفارو نخورید

خواهشا پای درد و دل این کارآفرینای بیچاره بشینید

ببینید چه پدری ازشون دراومده