در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

مستمری بگیر پدر مرحومم هستم مادرم هم 2 سال پیش فوت شدند که خودشان باز نشسته تامین اجتماعی بودند من زمان فوت مادرم واجد شرایط برقراری مستمری بودن ولی نمیدانستم میتوانم هر مستمری را بگیرم آیا در صورت برقراری مستمری دوم مستمری از زمان فوت مادرم به من تعلق میگیرد یا از زمان برقراری مستمری
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت هرگونه مستمری از سوی سازمان تامین اجتماعی از زمان درخواست تعلق می گیرد و برای قبل از آن باید به دیوان عدالت اداری مراجعه کرد .