در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

برای خودروی که بیش از 5 سال از ساخت ان گذشته ولی در تصادف زیان دیده هست وشاسی ماشین خورده امکان طرح شکایت افت قیمت بابت خوردگی شاسی امکان پذیر هست یا خیر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
با سلام اگر  خودرو تصادف قبلی داشته باشد برایش افت قیمت در نظر گرفته نمی شود

چنانچه مدل خودرو بیش از 5 یا 6 سال از ساخت شان گذشته باشد نیز معمولا افت قیمت برایشان در نظر گرفته نمی شود و یا میزانی که در نظر گرفته می شود بسیار ناچیز می باشد .

مبلغی که بابت افت قیمت در شورای حل اختلاف مورد بررسی قرار می گیرد در سال 1396 نهایتا تا 5 میلیون تومان است و اگر افت قیمت درخواستی مطابق با نظر کارشناس از این میزان بیشتر باشد موضوع به دادگاه های عمومی ارجاع داده خواهد شد .