در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
آیا میتوانم همسر خانه دارم را با سن 42سال و فرزند پسر دانشجو با سن 23سال و فرزند پسر محصل با سن 14سال را بیمه مشاغل آزاد کنم؟شرایط چیست؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

همسر و پسر دانشجوی شما می توانند مستقلا بیمه حرف و مشاغل آزاد واریز نمایند تا جزو سوابق بیمه آنها منظور گردد ولی پسر 14 سال با توجه به شرط سنی قید شده در بخشنامه 17 امور فنی بیمه شدگان 18 سال تمام میباشد یا اگر کمتر از 18 و بیش از 15 سال هستند با ارائه گواهی رشد از مراجع قضایی امکان پذیر میباشد.