در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

مدتیست در یک دفتر کارمشغول کار شدم و قرارداد کاری بدون بیمه بستم که گفته شد حق بیمه را نقدا به خودم پرداخت میکنن اما رسما بیمه نشدم ولی خودم تحت بیمه مستمری تامین اجتماعی مادرم هستم آیا با این شرایط من میتونم همچنان تحت همان بیمه مادرم باشم ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما بیمه اجباری هستید و عدم واریز حق بیمه و توافق با کارفرما وجاهت قانونی ندارد و شما متضرر میشوید چنانچه مادر شما مستمری پدرتان را دریافت می نمایند بدون یا نبودن شما در ردیف مستمری بازماندگان فرقی در مبلغ مستمری ندارد و شما باید جهت واریز حق بیمه خود که بیمه اجباری نیز میباشد اقدام نمایید تا جزو سوابق شما منظور گردد و خدای ناکرده در صورت اتفاقات ناشی از کار بتوانید از تعهدات کوتاه و بلند مدت سازمان بهره مند گردید.