در سوابق بیمه توسط (570 امتیاز)
سلام

چند روزی است سایت سوابق مینویسه من رباط نیستم و اینکه کدملی و گذرواژه رو بدرستی وارد میکنم اما میزنه بدلیل عدم تطابق نام کاربری و گذرواژه.. ..   و نمیتوونم وارد بشم سوابقم رو ببینم  چیکار کنم ؟  ایراد از کجاست؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

زمانی که کد کابری (کد ملی) و رمز شخصی را وارد کردید. می بینید که جمله : من ربات نیسنم" نمایان می شود که اغلب به دلیل استفاده از فیلترشکن هاست. کنار این جمله یک مربع وجود دارد. با موس روی آن کلیک کنید تا یک تیک سبز رنگ ظاهر شود. سپس ورود را بزنید. در صورتی که سامانه از ورود شما به دلیل اشتباه بودن رمز یا عدم تطابق رمز و کدکاربری ممانعت می کند، با گزینه "رمز خود را فراموش کرده ام" یا "بازیابی رمز" از طریق تلفن همراه می توانید رمز خود را تغییر دهید. سپاس از همراهی شما.